Aktuality,  Bezlepkové vaření,  Recepty a rady

Pohankové karbanátky s houbičkou shitake

– 1 hrnek pohanky přivedeme k varu ve 2 hrncích vody, povaříme cca 5 minut a pak necháme pod pokličkou dojít. Necháme přes noc vychladnout, aby pohanka ztuhla
druhý den osmažíme na oleji cibuli, mrkev, uvařenou a pokrájenou houbu shitake, osolíme, okmínujeme a vmícháme do ztuhlé pohanky
– přidáme 5 lžic pohankové mouky, 1 lžíci lahůdkového droždí a vytvoříme těsto, z kterého vlhkýma rukama tvarujeme karbanátky
– smažíme dozlatova

– a kdo chce mít jistotu, může přidat 1 biovejce, ale pohanková mouka ,,lepí“ dobře a vejce není potřeba

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Pohankové karbanátky s houbičkou shitake
0
    0
    Košík
    Košík je prázdnýZpět do obchodu
    Přehled ochrany osobních údajů

    Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom vám mohli poskytnout co nejlepší uživatelský zážitek. Informace o souborech cookie se ukládají ve vašem prohlížeči a plní funkce, jako je rozpoznání, když se na naše webové stránky vrátíte, a pomáhají našemu týmu pochopit, které části webových stránek považujete za nejzajímavější a nejužitečnější.