Aktuality,  Zelenina

Dušený chřest s medvědím česnekem

  • bílý chřest
  • cibule
  • medvědí česnek
  • kurkuma
  • ostrá mletá paprika
  • koriandr
  • nové koření
  • sůl

Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli. Přidáme oloupaný a pokrájený bílý chřest, posolíme, přidáme kurkumu, ostrou papriku a ve hmoždýři roztlučených pár kuliček koriandru a nového koření (záleží na chuti, ale spíš střídmě). Chvíli podusíme a když už je chřest téměř měkký, přidáme nakrájené listy medvědího česneku (cca 5 lístků na porci) a dodusíme, dokud chřest naprosto nezměkne.

Hodí se k celozrnné rýži.

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Dušený chřest s medvědím česnekem
0
    0
    Košík
    Košík je prázdnýZpět do obchodu
    Přehled ochrany osobních údajů

    Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom vám mohli poskytnout co nejlepší uživatelský zážitek. Informace o souborech cookie se ukládají ve vašem prohlížeči a plní funkce, jako je rozpoznání, když se na naše webové stránky vrátíte, a pomáhají našemu týmu pochopit, které části webových stránek považujete za nejzajímavější a nejužitečnější.