Bezlepkové vaření,  Sladká jídla a dezerty

Jablečný krém

  • jablka
  • mrkev
  • rozinky
  • skořice
  • sezamové máslo tahini
  • kakao

Jablka i mrkev v  oloupeme a pokrájíme, společně s rozinkami a malou špetkou skořicí pak dusíme do změknutí (množství rozinek podle potřeby sladit). Když jsou jablka s mrkví měkká, přidáme dvě lžičky tahini (na 1 porci) a rozmixujeme. Polovinu krému dáme stranou a do druhé poloviny přimícháme kakao. Nakonec navrstvíme do sklenic. Jednoduché, lahodné a osvěžující. A zdravé samozřejmě 🙂

Poměr jablek a mrkve je dobrý 1 : 1,  lze ale použít jen jablka, nebo více mrkve.

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Jablečný krém
0
    0
    Košík
    Košík je prázdnýZpět do obchodu
    Přehled ochrany osobních údajů

    Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom vám mohli poskytnout co nejlepší uživatelský zážitek. Informace o souborech cookie se ukládají ve vašem prohlížeči a plní funkce, jako je rozpoznání, když se na naše webové stránky vrátíte, a pomáhají našemu týmu pochopit, které části webových stránek považujete za nejzajímavější a nejužitečnější.